Flexibel en scherp
ProClimate

ProClimate is gespecialiseerd in de volgende sectoren:

Alle voertuigen die zijn uitgerust met een aircosysteem (< 3 kg koudemiddel) worden door ProClimate onderhouden en indien nodig gerepareerd door een STEK-erkend specialist.

landbouwmechanisatie

Landbouwmechanisatie

Continuïteit is winst. Laat het aircosysteem van uw machines door ons controleren voordat het oogstseizoen begint. Zo kunt u de continuïteit van uw bedrijf garanderen en bespaart u hoge reparatiekosten.
grondverzet

Grondverzet

Geen stof en vocht in de cabine. Wij controleren het aircosysteem preventief. Hiermee wordt voorkomen dat de machinist zijn werkzaamheden moet uitvoeren met de ramen of deuren open, wat desastreuze gevolgen heeft voor de elektronische componenten die zich in de cabine bevinden.


autoschade

Autoschade herstelbedrijven

Houdt de herstelperiode kort. Het leeghalen, het eventueel direct vervangen van de condensor en het opnieuw vullen van het aircosysteem, verkort de herstelperiode. Dit versnelt de doorgangen in uw bedrijf.transportector

Transportsector

Veilig en brandstof besparend op weg. Een optimale klimaatbeheersing in de cabine van uw truck is een must voor de veiligheid van uw chauffeur en mede weggebruikers. Laat daarom preventief het aircosysteem door ons controleren. Een goed werkende airco bespaart u jaarlijks liters brandstof.


carrosseriebouw

Carrosserieombouw

Specifieke aanpassingen. Het uitbreiden van het aircosysteem in diverse voertuigen, zoals het plaatsen van een extra verdamper achterin. Ook het monteren van een standkachel of een door de motor aangedreven koeling behoren tot onze werkzaamheden.